Afbeelding
Foto:

Nieuw! Warmtrappelen

voor de paardenmarkt

ELST - Waarom wachten tot de paardenmarkt met gezellige muziek, lekkere hapjes en heerlijke drankjes? Nergens voor nodig dus start café bij Tante met een nieuw evenement: warmtrappelen voor de paardenmarkt!

Dit vindt plaats op zondag 1 september en om alvast te wennen aan de paardenmarkt, zelfde openingstijden: van 14.00 – 20.00 uur. De muziek wordt verzorgd door de Castle Lords, de hapjes door Salas Catering.

De Castle Lords is een vijfpersoonsformatie en speelt rustige blues, stevige rock, swingende soul en prachtige ballades. Veel bekende nummers passeren de revue, waar vele golden oldies nieuw leven in wordt geblazen. Salas Catering uit Elst maakt al enige tijd furore als de specialist van Indische hapjes. Ze zal voor het café een mooi aanbod hiervan presenteren.

Tja, dan even goed uitrusten om vervolgens op maandag 2 september terug te komen, weer van 14.00 – 20.00 uur geopend. Dit keer met muziek van DJ Chris en Zzanger Jeffrey. Ook de vertrouwde broodjeswagen van Hans staat er weer. Genoeg redenen om zondag en maandag naar café bij Tante te komen. Beide dagen vrij entree.

Café bij Tante, Stationsstraat 5, Elst; www.cafebijtante.nl.