Krielkippen bij ons op de boerderij.
Krielkippen bij ons op de boerderij.

Dierengeluiden

De zomer is nog niet voorbij!

HETEREN - De vakantie is voorbij, maar is de zomer ook voorbij. Het is nog steeds lekker weer om naar buiten te gaan. Leuk om een bezoekje te brengen aan de kinderboerderij in Heteren. We hebben daar leuke nieuwe activiteiten.

Je kunt er kleurplaten kleuren. Er zijn er verschillende makkelijke en moeilijke, leuk om te doen aan de nieuwe tafel in de stal tussen de dieren. Je kunt een speurtocht naar alle dieren die bij ons op de boerderij leven doen. Pak een blaadje waarop de dieren zijn afgebeeld en probeer ze allemaal in en om de boerderij te vinden. Wil je liever wat verder op het Landgoed kijken, pak dan een eierdoos en probeer alle natuurlijke voorwerpen die daarin afgebeeld zijn te vinden. Hiervoor moet je wel over het hele Landgoed dwalen. Dit is op zich natuurlijk leuk, want dan kom je langs de grote visvijver, over de graslandjes en langs de kleine vijvers waar we, met de klassen die komen, waterbeestjes vangen. Als je een of ander hebt gedaan dan kun je in de kantine in de week van 2 tot en met 6 september, ’s middags tussen 1 uur en half 5, twee ijsjes kopen voor de prijs van één. Lekker!

Heb je geen zin om iets in of bij de boerderij te doen dan ben je natuurlijk ook welkom om één ijsje te kopen en één ijsje te krijgen. Graag tot ziens bij ons op de boerderij aan de Uilenburgsestraat 1 in Heteren of in de kantine van de camping aan de Uilenburgsestraat 3.