2 badmintonrackets en 2 shuttles (foto: Maarten Molenaar)
2 badmintonrackets en 2 shuttles (foto: Maarten Molenaar)

Badmintonseizoen van start!

ELST - Zin om gezellig met anderen te sporten? Eventueel te trainen om het spelniveau te verbeteren? Badmintonclub Elst heeft de eerste shuttles van seizoen 2019-2020 alweer geslagen. Voor nieuwe leden is voldoende ruimte.

Behalve op de donderdagavond kan er namelijk voortaan ook op dinsdagavond worden gesport. Daardoor ontstaat meer speelgelegenheid en training (met name voor de jeugd). Junioren komen aan bod op dinsdagavond (19.00-20.30 uur) en donderdagavond (18.30-20.30 uur). De senioren kunnen op dezelfde avonden terecht, maar dan van 20.30-22.00 uur (dinsdag) en 20.00-22.30 uur (donderdag). Daarnaast biedt BCE aan senioren de mogelijkheid om op donderdagmiddag recreatief te spelen (13.45 tot 15.15 uur).

BCE heeft in de persoon van Erik Schrier een eigen, gediplomeerde hoofdtrainer. Geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar info@bcelst.nl of kom gewoon kijken op genoemde tijdstippen. Er zijn voldoende leenrackets beschikbaar, dus zo’n kennismaking hoeft niet passief vanaf de kant plaats te vinden. Er wordt gespeeld op diverse niveaus, steeds in partijen van twintig minuten. Dat biedt de gelegenheid om tussendoor te pauzeren of te wisselen van partner en tegenstander. Last but not least is er, voor wie wil, na afloop gelegenheid om in bar De Oase een ‘cooling down’ te doen. Op de website www.bcelst.nl staat de nodige verdere informatie.

"Dus: verleng dat mooie zomeravondgevoel: kom badmintonnen bij BCE. De rackets en shuttles liggen op u te wachten!"