BBQ-appelcafé Gruun in Ommeren. (foto: Jeany van den Berg)
BBQ-appelcafé Gruun in Ommeren. (foto: Jeany van den Berg)

Kesterens Gemengd Koor begint weer!

KESTEREN - Het Kesterens Gemengd Koor onder leiding van Arie Moll gaan na de zomerstop weer beginnen met de repetities, en wel op donderdagavond 29 augustus.

Op de foto de gezellige slotavond met een barbecue bij Appelcafé Gruun in Ommeren op 11 juli. "We zullen weer gaan repeteren voor onze korencontactavond op donderdag 31 oktober om 20.00 uur; toegang gratis. Dan hopen we er weer een hele gezellige korenavond van te maken met weer verrassende andere koren. Meer info staat op www.kesterensgemengdkoor.nl. Ook onze volkskerstzanguitvoering met de fanfare Kesteren staat weer in de planning. Met een speciaal optreden van fluitensemble 'Dolce Sirene' hier uit Kesteren. Burgemeester de heer J. Kottelenberg zal het Kerstevangelie voordragen deze avond."

Beide uitvoeringen zullen zijn in Ons Dorpshuis aan de Nedereindsestraat 27a in Kesteren. Aanvang: 20.00 uur. "En wilt u/jij al eerder eens op een zangkoor? Bassen/tenoren/alten en sopranen zijn van harte uitgenodigd om eens te komen luisteren tijdens een repetitieavond. Die zijn ook in Ons Dorpshuis aan de Nedereindsestraat 27a in Kesteren van 20.00 tot 22.00 uur."