Jubilarissen Kunst na Arbeid Ingen. (foto: Kim Gijsbertse)
Jubilarissen Kunst na Arbeid Ingen. (foto: Kim Gijsbertse) Kim Gijsbertse

Jubilarissen Kunst na Arbeid Ingen

INGEN - Tijdens het zomerconcert op 14 juli zijn vijf jubilarissen bij harmonievereniging Kunst na Arbeid Ingen in het zonnetje gezet.

Jan van de Hatert werd gehuldigd voor zijn 25-jarig jubileum, Anneke van de Weerdt, Margriet Bakker en Geurt van Bennekom voor hun 40-jarig jubileum en Wim van Eck voor zijn 50-jarig jubileum. Naast hun muzikale inzet, hebben deze leden zich op vele vlakken ingezet. Voorzitter Roel van Beekhoff had dan ook lovende woorden voor de inzet van de jubilarissen.

Ontmoetingscentrum De Loohof bouwt verder

ZETTEN - "Nadat wij officieel een vereniging zijn geworden, bevestigd door notaris Rang, hebben wij nu ook de inschrijving bij de KVK binnen en kunnen nu zaken gaan regelen zoals een banknummer en een telefoonaansluiting , want dat deden wij tot nu toe met eigen telefoon."

"Dit is een must in verband met bereikbaarheid voor thuisblijvers bij nood. Op het internet zijn wij ook actief, een facebook pagina, wordt al druk bezocht, ja ook door de ouderen. En wij hebben een eigen website www.ontmoetingscentrumdeloohof.nl, een hele mond vol, maar de afkortingen waren al bezet. Hier kunt u zien wat wij allemaal doen. Je kunt je aanmelden als vrijwilliger, daar zijn wij nog steeds naar op zoek in verband met nieuwe activiteiten die voor september op stapel staan. Schildercursus, projectmatige handwerkgroep, wij zoeken ook nog een paar mensen die ons willen helpen bij het onderhoud rond het gebouw eenmaal per maand.

Ruim drie maanden zijn wij nu als vrijwilligers bezig om het centrum weer draaiend te krijgen en wij zijn zeer tevreden, steeds meer mensen weten ons te vinden, ook van buiten Zetten. Het samen eten op de maandag is voor het eerst helemaal volgeboekt, dit is zeker een compliment voor de kookstaf die hard werkt om de mensen tevreden te stellen. 's Avonds hebben wij nog ruimte voor verenigingen die een vergaderruimte zoeken. Kijk even op de site daar staan de ruimtes en de prijzen. Al met al door hard samenwerken met onze vrijwilligers hebben wij dit mooie resultaat behaald."