De heer en mevrouw De Graaf-Schoemaker en burgemeester Jan Kottelenberg (foto: 3JetFotografie Ochten)
De heer en mevrouw De Graaf-Schoemaker en burgemeester Jan Kottelenberg (foto: 3JetFotografie Ochten) Foto:

Echtpaar De Graaf-Schoemaker uit Ochten 65 jaar getrouwd

OCHTEN - Op maandag 15 juli vierden de heer en mevrouw De Graaf-Schoemaker dat ze elkaar 65 jaar geleden het jawoord gaven. Namens de gemeente bracht burgemeester Jan Kottelenberg dit Briljanten Bruidspaar felicitaties en bloemen.

Daarnaast kreeg het echtpaar schriftelijke gelukwensen van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima en van de Commissaris van de Koning in de provincie Gelderland, de heer J.C.G.M. Berends.

Jan de Graaf (90), geboren in Rotterdam, en Corrie de Graaf-Schoemaker (87), ook geboren in Rotterdam, woonden sinds hun huwelijk nog lang in deze stad. In 1971 zijn ze naar Ochten verhuisd, waar ze nog steeds op hetzelfde adres wonen.

Het echtpaar kreeg een zoon en een dochter. Elk van hun kinderen heeft twee zoons gekregen, zodat het paar vier kleinkinderen heeft.

De heer De Graaf heeft zijn werkzame leven doorgebracht als vertegenwoordiger in vorkheftrucks. Mevrouw De Graaf-Schoemaker zorgde voor de kinderen en het huishouden en heeft 35 jaar als vrijwilligster in zorgcentrum Elim in Ochten gewerkt.