Stimulerend

maatje gezocht

OCHTEN - Voor een Birmeese vrouw uit Ochten komen we graag in contact met iemand die haar wil leren fietsen op een driewieler en te stimuleren om uit huis te gaan.

Ze spreekt geen Nederlands en is hier ook niet leerbaar in. Kan jij goed met handen en voeten praten? Ben je iemand die een ander kan enthousiasmeren en stimuleren? Neem dan contact op met Esther Seijkens van Welzijn Rivierstroom op telefoonnummer 06 33421037.

Veiling voor

kerk Ochten

OCHTEN - De organisatie van de Talentenveiling voor de renovatie van het kerkgebouw van de Hervormde Gemeente in Ochten is dringend op zoek naar talenten of producten om die als kavel te kunnen veilen.

De laatste jaren is er al een behoorlijk bedrag voor opgehaald, maar nu de renovatie heel dichtbij komt is het benodigde bedrag nog niet bij elkaar. Vandaar dat exact vijf jaar na de eerste Talentenveiling het evenement nogmaals wordt georganiseerd. De veiling bracht 2014 ruim 25.000 euro op voor die renovatiekas. Gezien dat mooie succes is besloten deze veiling nog een keer te organiseren. Daarvoor zijn kavels nodig.

Iedereen wordt gevraagd om te bedenken welk talent je kunt inzetten ten behoeve van andere gemeenteleden en belangstellenden. Die kunnen daarop dan bieden op 10 oktober. Was je er de vorige keer bij, dan heb je vast voldoende inspiratie voor deze keer. Was je er niet, dan kunt je wat inspiratie op doen in de kavellijst van 2014. Alle inbreng is welkom, ook producten van bedrijven. De Talentenveiling wordt op genoemde datum om 19.30 uur in de showroom van Autobedrijf Hazet, Transitoweg 2 in Ochten. Alle informatie staat op www.veilingochten.nl.

Workshops

Schrijven en Muziek

IJZENDOORN - Op donderdag 25 juli verzorgt schrijfster/ kunstenares/ muziekdocente/ inspirator Yvonne van der Laan workshops.

Het betreft twee leuke, uitdagende, inspirerende, gevarieerde en verrassende workshops in de Pluktuin De Tuinderij in IJzendoorn (Molenstraat 46b): van 9.30 tot 12.00 uur een schrijfworkshop en van 13.00 tot 16.30 uur een muziekworkshop. Kosten per workshop: tien euro (consumpties zijn voor eigen rekening). Bel voor meer info en/of aanmelden naar Yvonne: 0488 410239. Aanmelden kan ook in De Pluktuin.