Rode bessen.
Rode bessen.

Zachtfruitdag op De Kleinfruitboerderij

DODEWAARD - Zaterdag 13 juli is het mogelijk om een kijkje te komen nemen op De Kleinfruitboerderij in Dodewaard. Tijdens de open dag zijn er diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud, kom er achter hoe frambozen en rode bessen geteeld worden en welke rol bijen daarbij spelen.

Proef en koop heerlijke producten op de mini-markt. Laat je schminken als framboos of bes en speel de leuke spelletjes. U bent van harte welkom van 10.00 tot 16.00 uur op de Kalkestraat 34d in Dodewaard. Toegang is gratis.

Zachtfruitdagen

'De fruitigste zachtfruitdagen' worden georganiseerd door fruittelers verenigd in de Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO) en het Blauwe Bessen Platform. Met de campagnes Simply the bes en De fruitigste promoten beide organisaties de Hollandse frambozen, bramen, bessen en kersen. Door het organiseren van open dagen willen de fruittelers tonen hoe zij vol passie en met zorg voor mens en natuur het lekkerste fruit telen. Gewoon in Nederland en vaak zelfs praktisch bij u om de hoek! Meer informatie staat op www.defruitigste.nl.

Rode bessen onder kappen.
Frambozen.