Van 11 tot en met 17 juli

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS KREEFT. Kreeft voelt zich het meest op zijn plaats in verzorgende beroepen. Ze omringen de ander graag met hun liefdevolle zorg. Dat kan in de verpleging of kinderopvang zijn, maar vrijwilligerswerk doen ze ook graag. Kreeft is een spaarzaam type, ze zorgen ervoor dat er altijd voldoende geld is voor voedsel en huisvesting. Uithuisplaatsing? Dat nooit!

RAM van 21 maart t/m 20 april
We kennen jou als een opgewonden standje maar op 11 juli loopt het de spuigaten uit. Je bent dan een echte rebel; in verzet tegen van alles en nog wat. Dat zal de dag erna nog merkbaar zijn. In het weekend word je omringd door mensen die jou graag verzorgen, daardoor kalmeer jij.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Op 11 juli heb je op vele fronten de wind mee, je hebt mooie planeetstanden om van het leven te genieten. Volgende week dinsdag is dat wel anders. Familie perikelen houden je op een negatieve manier bezig. Op woensdag krijg je te maken met materiële zorgen. Hou de hand op de knip!

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Aanstaande vrijdag zit je weliswaar lekker in je vel maar helaas geldt dat niet voor de mensen om je heen. Wat je zegt en wat je bedoelt, wordt de hele tijd verkeerd begrepen. Volgende week woensdag staan gevoel en verstand recht tegenover elkaar. Neem daarom geen beslissingen die dag.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Tot en met zaterdag heb je de wind in de zeilen, maak hier dankbaar gebruik van. Zondag is vooral een rustdag. Volgende week dinsdag en woensdag sta je voor een aantal moeilijke beslissingen. Daarbij is het belangrijk dat je naar je gevoel luistert, maar je ook praktisch opstelt.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Op 11 juli zet je je eigenbelang opzij om je in te zetten voor een ideaal. Aanstaande zondag komt er iemand op je pad met een duivels dilemma. Met jouw wijsheid kun je de ander de weg wijzen. Diegene zal je erg dankbaar zijn. Volgende week dinsdag is het belangrijk dat je een keuze maakt.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Op 12 juli is het weer eens zo ver, jij mag de rotzooi van een ander opruimen. Daar ben je niet te beroerd voor, maar het is wel altijd hetzelfde liedje. Zorg er in het weekend voor dat je wat tijd voor jezelf hebt, je hebt het hard nodig. Op woensdag doen mensen erg moeilijk, dat irriteert je.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
11 juli staan de planeten goed om op te trekken met vrienden. Plan een gezellig uitje samen, wie weet loop je al winkelend tegen een leuke outfit aan. Grijp je kans. Volgende week dinsdag en woensdag ben je zeer geïrriteerd door het gedrag van anderen. Leidt dit tot een breuk?

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Op 11 juli wil iemand jouw leven overnemen maar dat pik je niet, je gaat in verzet. Het komend weekend begint heel ontspannen, maar eindigt in een machtsstrijd. Pas op want deze strijd kent alleen maar verliezers. 16 juli probeer jij je eigen motieven te doorgronden.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Zaterdag wordt een vrolijke dag. Je goede gevoel voor humor wordt erg gewaardeerd. Op zondag word je van alle kanten om advies gevraagd. De adviezen die je geeft zijn bijzonder creatief. Waarschijnlijk zit er een advies bij dat ook voor jou zelf op gaat. Doe er vooral je voordeel mee.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Volgende week dinsdag zit je in zak en as. De dingen verlopen helaas niet zoals jij zou willen. Woensdag is dat nog een graadje erger. Dat kan te maken hebben met materiële tegenvallers. Maar het feit dat een bepaalde relatie niet op rolletjes loopt vind je misschien nog het allerergst.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Op 11 juli doet zich een incident voor waarbij je acuut moet ingrijpen. Op zich doe je dit goed maar het verdient niet bepaald de schoonheidsprijs. De dagen na het weekend zijn erg emotioneel. Je wordt heen en weer geslingerd tussen behoefte aan aansluiting en je neiging je af te scheiden.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
11 juli is een uitstekende dag voor jou. Je voelt je gezien, gehoord en begrepen. Op vrijdag wordt dat helaas teniet gedaan doordat er gemakkelijk misverstanden ontstaan. Probeer toch het positieve gevoel van donderdag vast te houden. Op zondag ben jij het stralende middelpunt op een bijeenkomst.