Afbeelding
Foto:

39 huurappartementen in Elst

ELST - Op de hoek van de Nieuwe Aamsestraat en de Ceintuurbaan in Elst worden 39 huurappartementen gerealiseerd. Het project heeft de naam Aamsehof gekregen en ligt aan de rand van de wijk Westeraam. Een sfeervolle woonwijk met alle dagelijkse voorzieningen voorhanden.

De appartementen zijn verdeeld over drie aparte gebouwen en variëren in grootte van 68 tot 82 m2. Alle appartementen hebben een hoog afwerkingsniveau en een eigen parkeerplaats. Ook voor bezoekers is voldoende ruimte om te parkeren.

De appartementen zijn voorzien van vloerverwarming, een luxe keuken met onder andere een vaatwasser en combimagnetron, hoogwaardig sanitair en een royaal formaat wand- en vloertegels in toilet en badkamer. Een glazen douchewand maakt de badkamer compleet. De wanden in de hal, woon- en slaapkamers worden volledig afgewerkt.
De gebouwen zijn met elkaar verbonden door middel van een centraal liftgebouw met trappenhuis.

De bouw van de appartementen verloopt voorspoedig. De eerste appartementen zullen na de zomervakantie opgeleverd worden. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Wilt u wonen in een nieuw en fris appartement? Op loop- of fietsafstand van voorzieningen, centraal station of een natuurgebied? Op slechts 10 autominuten van Nijmegen en Arnhem? Belt u dan met NederWoon Nijmegen 024 – 322 00 15 of Jansen Makelaars Elst 0481 373000. Zij kijken graag voor u welk appartement nog beschikbaar is.