Afbeelding

Ontdek de innovatieve Ergosleep

matrascollectie bij Morgana Damminga

ARNHEM - Al meer dan 450.000 mensen beleefden de innovatieve slaaptest van Morgana: een digitale meting waarbij je persoonlijke slaapprofiel wordt vastgesteld. Op basis van de resultaten wordt een perfect passend slaapsysteem geadviseerd dat precies is afgestemd op jouw lichaamsprofiel en slaapvoorkeuren. Slaap jij goed? Dan doen de specialisten van Morgana Damminga dat ook.

Innovatieve matrascollectie. Sinds kort heeft Morgana Damminga een nieuwe collectie matrassen die perfect op jou postuur aansluit. Een matras betekent nu méér dan alleen comfort. In de nieuwe Ergosleep collectie beschikken alle matrassen ook over verschillende profileringen die aansluiten bij je lichaam. Zo zijn er matrassen met een soepele zone bij de schouders en een ondersteuning in de taille. Heb je meer ruimte nodig bij de heupen? Dan is er ook een variant met een soepelere heupzone. Beide matrastypen zijn in drie niveaus van flexibiliteit verkrijgbaar, zodat je nooit te hard of te zacht ligt!

Voeg een ondersteunend hoofdkussen toe en een dekbed dat past bij je slaapklimaat om je meest persoonlijke slaapoplossing compleet te maken. Zo stel je een bed samen dat niet alleen heerlijk comfortabel is, maar waarop je ook fit en uitgerust wakker wordt.

Welk matras het beste bij jou past wordt gemeten aan de hand van de slaaptest. Maak een afspraak voor een gratis slaaptest bij Morgana Damminga en ontdek binnen acht minuten wat goed en gezond slapen voor jou kan betekenen. Maak een afspraak voor de gratis slaaptest op www.damminga.nl/slaaptest.

Morgana Damminga, Venlosingel 21-1, Arnhem, www.damminga.nl.