De gasten wachten tot iedereen binnen is onder het genot van een kopje koffie of thee. (foto: Kitty Arends)
De gasten wachten tot iedereen binnen is onder het genot van een kopje koffie of thee. (foto: Kitty Arends)

Gezellig samen lunchen met de Zonnebloem

ZETTEN - Op woensdag 22 mei waren de gasten van de plaatselijke Zonnebloemafdeling Zetten-Hemmen-Randwijk bijeen voor een heerlijke lunch bij Antonn in Zetten.

De gasten werden goed verwend door de medewerkers! Eén gast zei dat eten altijd lekkerder smaakt als je samen eet. Daar doen onze vrijwilligers het voor! Altijd creatief in het zoeken naar fondsen en organiseren van activiteiten. Op Koningsdag waren ze aanwezig met het verloten van leuke presentjes en zelfgemaakte producten, die door de vrijwilligers bijeen waren gebracht.

Vanaf april wordt er in Zetten, Hemmen en Randwijk huis aan huis loten verkocht van de loterij van de Nationale vereniging de Zonnebloem. Met de opbrengst worden landelijk en in ons dorp activiteiten georganiseerd. En ook is er een bedrag binnengekomen van de Rabobank Clubkas Campagne. Voor deze lunch hoefden de gasten daarom deze keer geen eigen bijdrage te betalen. De gasten kijken terug op een gezellige middag. Voor het bezoekwerk zoeken wij nog vrijwilligers die in Randwijk wonen. Wilt u meer weten over het werk van de Zonnebloemafdeling Zetten-Hemmen-Randwijk – of zich opgeven als vrijwilliger - dan kunt u contact opnemen met: Cora Mantel c.mantel@hetnet.nl 0488 454931.