Afbeelding
Foto:

Mini-Roparun in Elst

ELST - Op zondagochtend 26 mei, aansluitend op het Parklopen, houdt Running Elst in het kader van het tienjarige jubileum en in samenwerking met Roparun -Team 090 en Team - Connected 324 een Mini-Roparun.

Deze Mini-run wordt gehouden om geld in te zamelen voor de stichting Roparun en is een stap naar de 'grote' Roparun 2019. De 'grote' Roparun is een estafetteloop in het pinksterweekend van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam, waarbij mensen in teamverband een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met Kanker. Iedereen is welkom en kan na een vrijwillige donatie mee rennen voor dit goede doel ! De Mini-Roparun start op Landerij De Park, Elst, waar wij ontvangen worden in de zogeheten 'Pakschuur'.

Er is vervolgens een prachtig parcours voor de deelnemers uitgezet van ruim 1,5 km per ronde. Als team loop je maximaal 12 km, wat overeenkomt met 8 rondjes. Inschrijven is mogelijk vanaf 09.00 uur op het Park Lingezegen (De Park 10) in Elst. Bij een vrijwillige donatie vanaf 3,50 euro per deelnemer zijn er leuke prijzen te winnen. Je kunt je inschrijven als team met minimaal 2 lopers tot maximaal 4 lopers.

De starttijd zal direct na het Parklopen plaatsvinden omstreeks 10.00 uur. Nadat het laatste team binnen is zal aansluitend een prijsuitreiking plaatsvinden. De totale opbrengst van dit evenement gaat naar Roparun 2019.