Hans en Kees van Klaarbergen van Dominass ontvangen van juryvoorzitter Astrid van de Bovekamp de plaquette voor de Advies Award 2019
Hans en Kees van Klaarbergen van Dominass ontvangen van juryvoorzitter Astrid van de Bovekamp de plaquette voor de Advies Award 2019 Foto:

Dominass

finalist Advies Award

OCHTEN - Hans en Kees van Klaarbergen staan met Dominass in de finale van de Advies Award 2019. Zij nemen het op tegen Paul Robbe van Adviesbureau Robbe uit Oosterhout en Jacco Kuiper van Kuiper Verzekeringen uit Heerenveen. De finale vindt op 11 juni plaats tijdens de Dag van het Topadvies. Het publiek bepaalt wie zich winnaar mag noemen van de Advies Award 2019. Volgens de jury zijn alle drie de kantoren echte toppers in hun vak.

De jury had zes genomineerden opgeroepen een prepresentatie te geven op het kantoor van SVC Groep in Amersfoort. De genomineerden, allemaal excellente voorbeelden van kantoren die uitblinken in klantgerichtheid en deze ook weten te verzilveren, werden beoordeeld op de Adviesfactor, praktijkvoorbeelden, het verzilveren van de Adviesfactor en op de presentatie. Zij kregen allemaal uit handen van de juryvoorzitter Astrid van de Bovekamp een plaquette uitgereikt voor hun nominatie. De zes kantoren (naast de drie finalisten waren dat Gabriël Financiële Bescherming, Taylor Mates en CM Personal Finance) werden daags na de prepresentatie door de juryvoorzitter ingelicht over de tussentijdse uitslag.

Adviesbureau Robbe, Dominass Assurantiën en Kuiper Verzekeringen gaan door naar de grote finale op 11 juni, die wordt gepresenteerd door Maureen du Toit (presentatrice, duizendpoot en verbonden als locatiecoördinator bij Lindenhaege). Bijzonder detail: Hans van Klaarbergen van Dominass Assurantiën onderbreekt speciaal voor deze finaleronde voor één dag zijn vakantie in Italië. Op de foto krijgen Kees en Hans van Klaarbergen hun plaquette uitgereikt.

Dominass Assurantiën: de drie A's

Aandacht, aandacht en aandacht oftewel de drie A's. Dat is wat Dominass biedt volgens Hans van Klaarbergen. Aan de eerste doelgroep van het kantoor (theologen, waaronder bijna alle predikanten in Nederland), maar ook steeds meer aan andere klanten (uit de regio). Dankzij een specifiek pakket en hele korte lijnen kan Dominass theologen uitstekend bedienen. Uitgangspunten van het kantoor zijn onder meer: doe wat de klant wil en nog iets meer en wij zijn er voor jou als je ons nodig hebt. Van Klaarbergen vertelde dat hij keer in het holst van de nacht langs de A15 een Groene Kaart is gaan afgeven aan iemand die op reis ging en dat document miste.

Dominass Assurantiën, Bonegraafseweg 6, Ochten; 0344 642404, www.dominass.nl.