Afbeelding
Foto:

Braderie, muziek, terrassen, rad van fortuin en attracties

Bruisende Hemelvaartsmarkt in Zetten

ZETTEN – Donderdag 30 mei is iedereen weer van harte welkom in het gezellige centrum van Zetten voor de jaarlijks terugkerende Wizet Hemelvaartsmarkt. Winkeliers- en ondernemingsvereniging Zetten- de Wizet- heeft zich volop ingezet om een mooie dag te organiseren.

Op diverse sfeervolle terrasjes op het Julianaplein kunt u zich tegoed doen aan heerlijke, vers bereide maaltijden, maar ook losse hapjes en drankjes zijn verkrijgbaar. De kramen en standhouders staan opgesteld in het centrum, goed bereikbaar voor iedereen. Ondertussen zijn er muziekoptredens op het plein. Ook aan de kinderen is ruimschoots gedacht, er staan een groot aantal speelattracties opgesteld. Komen jullie ook mee genieten? Gedurende de hele dag zijn er bij het rad van fortuin, op het plein bij het terras, heel veel fraaie prijzen te winnen, deze zijn door de ondernemers van Zetten en omstreken ter beschikking gesteld. Let op; dit keer is de hoofdprijs spectaculair (laatste ronde van de verkoop rond 16:50 uur), namelijk een buurt-barbecue voor 55 personen, de tweede prijs een buurt-barbecue voor twintig personen en als derde prijs een BBQ-pakket-compleet. Dit maakt het kopen van een lootje waardevol!

Dit jaar vraagt de Wizet uw bijzondere aandacht voor de finale van de talentenjacht Zett'n Toon. Deze talentenjacht is georganiseerd door de Wizet in samenwerking met Jazzebel Music. Bij Restaurant Antonn aan het Schweitzerpark kunt u dit spetterend zangspektakel beleven. Na de spraakmakende voorrondes zijn er namelijk vijf finalisten overgebleven, die deze dag gaan strijden om de titel. In het voorprogramma treden de bands 'Back to Blondie' en 'S-tricks' op. "We zien u heel graag op donderdag 30 mei." De Hemelvaartsmarkt is van 11.00 tot 17.00 uur. De finale van de talentenjacht Zett'n Toon start om 17.30 uur. Aansluitend aan de markt. Parkeren is in heel Zetten gratis.