(foto: Hein Arns)
(foto: Hein Arns) Foto: Hein Arns

Voorbereidingen

Elst Op Stelten op rolletjes

ELST – Traditioneel is het centrum van Elst op tweede pinksterdag het toneel voor Elst op Stelten (EOS). Het topevenement van Centrum Management Elst dat jaarlijks tienduizenden bezoekers naar Elst trekt heeft ook in 2019 veel te bieden.

Vanaf 11.00 tot 18.00 uur staat het kernwinkelgebied van Elst bol van de activiteiten en marktkramen. De door spelers van Spero bewaakte fietsenstallingen bij de Grote Kerk en de ING-bank zijn inmiddels niet meer weg te denken. Nieuw in 2019 is dat een gratis pendeldienst ingericht wordt die de P&R Parkeergarage bij het station verbindt met het centrum. Uiteraard is het centrum ook per openbaar vervoer goed te bereiken met diverse buslijnen die op de Rijksweg stoppen en het NS-station op loopafstand.

Attracties

Vrijwel alle attracties krijgen, door de verbouwing van het gemeentehuis, een nieuwe plaats, waarover later meer. Verheugend is het feit dat de brandweer post Elst weer van de partij is met spectaculaire demonstraties. Meer informatie en een inschrijfformulier is te vinden op www.elstopstelten.nl.