Afbeelding
Foto:

Dé expert bij scheiden, zeker als er óók kinderen zijn

'Scheiden doe je samen'

ELST - Waar moet ik beginnen als wij gaan scheiden? Hoe vertel ik onze kinderen dat wij gaan scheiden? Kan ik hier blijven wonen of moet ik andere woonruimte gaan zoeken? Welke toeslagen kan ik als alleen staande ouder allemaal aanvragen en wanneer kan dit?

Dit zijn allemaal vragen die door je hoofd gaan als je aan het begin staat van een scheidingstraject. Zeker als er kinderen zijn is vaak de belangrijkste vraag: "Hoe kunnen wij het als ouders zó regelen dat de kinderen hier zo min mogelijk schade van ondervinden?" Wij van "Scheiden doe je samen" hebben zelf een scheiding met kinderen meegemaakt en herkennen deze vragen dan ook. Het is gewoon één grote brei van onzekerheden en onduidelijkheden. Tijd dus om met een kantoor te gaan samenwerken die snel die brei kan ontrafelen en er een overzichtelijk geheel van kan maken. Laten wij hier nu eens écht goed in zijn! We werken met een duidelijk stappenplan die alle zaken die geregeld moeten worden rondom jullie scheiding snel overzichtelijk maakt. Johan is financieel scheidingsplanner, hypotheekadviseur en MfN mediator met een family accreditatie. Van het financieren van je (nieuwe) woning, en alle overige financiële zaken die geregeld moeten worden rondom een scheiding kan je met Johan bespreken en regelen. Het allerbelangrijkste zijn uiteraard jullie kinderen. Ook hebben wij onze eigen ervaringsdeskundige kindercoach Denise. Zij kan de kinderen een veilige plek geven waar zij zich gehoord en gezien voelen. Inge Bosveld is ook MfN mediator met een family accreditatie en is juridisch geschoold. Inge heeft zich vooral gespecialiseerd in het begeleiden en opstellen van een zeer goed zorgplan voor jullie kinderen. Je leest het dus al: 'Alle kennis en know-how' is bij ons dus ruimschoots aanwezig.

Wij nodigen jullie dan ook graag uit voor een gratis kennismakingsgesprek. Bellen kan via telefoonnummer: 085-4010839 of naar www.scheidendoejesamen.nl. Wij hebben de koffie in ieder geval klaar staan!

Gratis jubileumtijdschrift

REGIO - Geldersch Landschap & Kasteelen geeft eenmalig een speciaal tijdschrift uit omdat zij 90 jaar bestaat.

Iedereen die houdt van wandelen en fietsen door het mooie Gelderse landschap of de geschiedenis wil beleven in een imposant Gelders kasteel, kan het nu gratis aanvragen.

In de speciale uitgave van 'Mooi Gelderland' vertellen bekende Gelderlanders wat de provincie voor hen bijzonder maakt. Chef-kok Nel Schellekens wordt enthousiast van een bezoek aan de moestuin van kasteel Doorwerth met oude rassen en tophandbalster Estavana Polman vertelt over haar band met de Bedriegertjes. Lodewijk Hoekstra heeft een missie tuinen en parken duurzaam te maken zodat ze aantrekkelijk zijn voor wandelaars, goed voor het insectenleven en onderhoudsvriendelijk. Informatie over Gelderse natuur en cultuur, achtergrondverhalen, foto's en natuurlijk eropuit-tips staan ook in deze speciale jubileumuitgave. Het magazine is zonder verplichtingen en zolang de voorraad strekt, aan te vragen via glkmagazine.nl.