Van 23 tot en met 29 mei

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS TWEELINGEN. De tweelingen is een mens die van afwisseling houdt. Niemand anders kan beter drie dingen tegelijk doen dan zij. Ze hebben veel gevoel voor humor. Een eigen mening hebben ze niet. Ze passen zich naadloos aan aan hun omgeving. Verwondering is hun grootste kracht. Hun algemene ontwikkeling is groot. Daarom weten ze over van alles mee te praten.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Aanstaande donderdag is argumenteren jouw grootste kracht. Je kunt op een felle manier bepaalde standpunten verdedigen. In het weekend staan de planeten goed om iets aan lichaamsbeweging te doen. Volgende week woensdag kunnen de emoties tijdens een bijeenkomst hoog oplopen.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Vrijdagavond staan de planeten goed voor een gezellig avondje uit! Volgende week maandag laat je zien dat je heel creatief bent. En je laat anderen daarvan genieten. De woensdag daarna is een beetje een rommelige dag omdat je zoveel verschillende dingen te doen hebt. Maar het is wel gezellig!

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Aan het einde van de werkweek heb je leuke nieuwe ideeën. Die ga je vanaf maandag uitwerken. In het tussenliggende weekend zijn er diepgaande gesprekken waarbij jij ook 'met de billen bloot' moet. Volgende week woensdag kun jij mensen bij elkaar brengen. Je bent dan een soort bemiddelaar.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Op donderdag ben jij een beetje stilletjes. Er gaat van alles in je om. In het weekend reageer je fel als iemand jou over het hoofd ziet. Maandag begint wat chaotisch. Je weet daardoor niet goed wat te doen. Maar op dinsdag en woensdag vind jij je draai weer en ga je juist heel doelgericht te werk.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Op zaterdag heb je briljante ideeën. Maar na een nachtje slapen zie je ineens leeuwen en beren op de weg. Dat kan je wel helpen om je plannen wat meer handen en voeten te geven. Volgende week woensdag krijg je te maken met een heel krachtige persoonlijkheid. Wordt dit een machtsstrijd?

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Aan het einde van deze werkweek stapelen de problemen zich op. Maar jij hebt voor elk probleem een passende en slimme oplossing. In het weekend doet iemand erg moeilijk. Jij helpt om het eenvoudiger te zien. Volgende week woensdag is een intense dag op het gebied van relaties.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Op vrijdag ga je op zoek naar ontspanning. Na het weekend klopt men bij jou aan voor advies. Je laat zien dat jij heel wat wijsheid in huis hebt. Aan jouw woorden heeft men echt iets! Volgende week woensdag ontmoet je mensen van allerlei aard. Juist de verschillen maken deze ontmoetingen zo leuk.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Op donderdag ben jij tegen iedereen heel open. Ook over persoonlijke zaken. Op zaterdag is dat juist heel anders. Naar buiten toe doe je alsof er niets aan de hand is. Maar van binnen speelt er van alles. Volgende week woensdag spelen er spanningen. Maar jouw relativerende woorden halen de angel eruit.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Tot en met zondag heb je alle tijd van de wereld om plannetjes uit te werken. Maak je plannen zo concreet mogelijk. Aanstaande maandag speelt geluk een grote rol. Richt je energie vooral op datgene wat je (materieel) verder brengt. Op dinsdag wil je erachter komen wat jou zo aan de ander ergert.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Aanstaande donderdag wijst je verstand je de verkeerde weg. Ga gewoon op je gevoel af, steenbok. In het weekend alsmaar dubben over je werk is niet de bedoeling. Maar zo kun je wel op je gemak nagaan wat je te wachten staat. Op maandag kun jij je ideeën en plannen heel goed verwoorden.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Op donderdag neem je te grote stappen bij een uitleg. Het lijkt overdreven, in jouw ogen dan, maar vertel het echt stap voor stap. In het weekend kies je eerst voor de broodnodige ontspanning, om daarna wat verplichte nummers af te werken. Op maandag kies je precies de juiste woorden.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Volgende week maandag ben je aan de ene kant graag onder de mensen. Maar tegelijkertijd ben je die dag hypergevoelig. Selecteer alleen diegenen die je kunt vertrouwen en die jou goed kennen. Die houden wel rekening met jouw gevoeligheid. Op woensdag ontstaan er makkelijk misverstanden.