Hold It. (foto: Suzanne Hoogakker)
Hold It. (foto: Suzanne Hoogakker)

Team Hold It uit Zetten naar EK!

ZETTEN - Na maanden trainen en vele wedstrijden te hebben gedanst heeft het hiphop team “Hold It” uit Zetten een fantastisch resultaat neergezet op het Nederlands Kampioenschap. Dit was gelijk hun ticket naar het Europees Kampioenschap.

In een klein dorp als Zetten woont wel degelijk heel veel talent! Het weekend van 10, 11 en 12 mei was het zo ver! The European Streetdance Championships van Udo Global. Dit jaar toevallig gehouden in Nederland! Wat een mazzel. Het NH Conference Centre in Veldhoven was de locatie waar twintig landen samen kwamen om de battle met elkaar aan te gaan. Honderden talentvolle teams die het tegen elkaar opnamen.

De dansers uit Hold It van dansschool L2D hadden zich goed voorbereid en zijn twee dagen lang gaan strijden voor hun plekje! Met een geweldige zevende plek als eindresultaat hebben ze het dorp Zetten op de kaart gezet. Mede door heel veel lieve mensen, sponsoren, familie en vrienden mochten de dansers zich gaan bewijzen op het EK! De dank naar iedereen die dit heeft mogelijk gemaakt is groot! Zo trots, zo waardevol! Een ervaring om nooit te vergeten. (www.dansschooll2d.nl).