Kim Peeters werd regiokampioen. (foto: Cyril Haggenburg)
Kim Peeters werd regiokampioen. (foto: Cyril Haggenburg) Cyril Haggenburg

Kim Peeters regiokampioen turnen

ZETTEN - Tijdens de regiofinale voor de 5e divisie-damesturnen heeft Kim Peeters van GV Excelsior Zetten zeer knap de eerste plaats behaald!

Vijf turnsters van GV Excelsior Zetten wisten zich te plaatsen voor deze finaledag. Ilana Scholtus kwam uit in de categorie instap, Kim Peeters en Annelee Mensing bij jeugd1, Brechje Oei bij jeugd2, en Nomi Haggenburg bij de junioren. Niet alles lukte bij iedereen zoals het wel in de lessen lukte, maar over het algemeen mogen we zeer tevreden zijn over de behaalde resultaten bij de turnsters. De finale dag eindigde zeer mooi met een dubbele podiumplaats bij de categorie jeugd1. Kim Peeters liet een serie mooie oefeningen zien. Ondanks dat Kim een keer van de balk af ging na een geslaagde radslag werd ze toch knap eerste en mag zich regiokampioen noemen in de categorie jeugd 1. Heel verrassend mocht ook Annelee een medaille in ontvangst nemen voor haar vierde plaats.

Op dezelfde dag vond ook de districtsfinale van de 4e divisie plaats in Hengelo (OV), waar Tirsa Pieters (pupil1) en Isabel Kroon (junior) voor GV Excelsior uitkwamen. Beiden draaiden een goede wedstrijd en werden respectievelijk 12e en 9e in hun eindklassement.

Het turnseizoen is nu vrijwel en einde en GV Excelsior kan terugkijken op een zeer geslaagd seizoen met veel prijzen en mooie wedstrijdresultaten van alle turnsters. De turntrainers Wil Gulpers, Marjolein Lekkerkerker en Cyril Haggenburg werden bedankt voor hun inzet om dit seizoen tot een groot succes te maken en ook de juryleden Moniek Megens en Eva Duijn voor de inzet bij de jury tijdens de wedstrijden.