Mindful walkclinic. (foto: cnme hemmen)
Mindful walkclinic. (foto: cnme hemmen)

Mindful walkclinic bij het CNME Hemmen

HEMMEN - Druk, druk, druk? Kom tot rust met het CNME Hemmen tijdens de mindful walkclinic op de nationale wandel-coach-dag. Zaterdag 25 mei van 10.00-11.30 uur (om 9.45 uur verzamelen) is het nationale wandel- & natuur coachdag.

Je kunt op een laagdrempelige manier kennismaken met wandelcoaching. Wandelcoaching is een natuurlijke vorm van coachen in de buitenlucht. Op deze dag organiseert leefstijl- en wandelcoach sabine jansen samen met het CNME Hemmen de 'mindful walkclinic', de combinatie van wandelen, mindfulness en ademhalingstechnieken. Wandel mee en kom tot rust op het prachtige landgoed Hemmen. Mindful walk is de combinatie van wandelen, mindfulness en ademhalingstechnieken.

Tijdens de wandeling is er aandacht voor de omgeving en worden je zintuigen geprikkeld met allerlei intermezzo’s over de thema’s focus, loslaten, vertrouwen en ontspanning. bewegen in de buitenlucht maakt dat je loskomt van vaste denkpatronen en gewoonten en ontspant. Zo geeft een mindful walk je wat je nodig hebt en dat zal voor iedereen anders zijn. De wandeling duurt 1,5 uur en is geschikt voor beginnende en gevorderde wandelaars. de wandelroute is 5 km; maximaal 16 deelnemers kunnen meedoen. Meer info staat op www.cnmehemmen.nl. Start & eindpunt is dorpshuis De Oude School, Kerkstraat 4, Hemmen. De kosten zijn 7,50 euro (inclusief een flesje drinken en een lekkere versnapering onderweg). Aanmelden kan door Sabine Jansen een berichtje te sturen of te bellen 06 11278063, info@lifefullnesscoaching.nl.