Apparaat, lamp of gereedschap defect?

Kom er mee naar het Repair Café!

OVERBETUWE - Repair Café Overbetuwe is open op donderdag 23 mei, maandag 3 en vrijdag 7 juni. Bent u al eens bij het Repair Café geweest. Kom eens langs. Onder het motto “Weggooien? Mooi niet.

Hebt u thuis defecte huishoudelijke apparatuur of elektrisch gereedschap dat niet meer werkt, kom dan naar het repair café in de Overbetuwe in Elst, Zetten of Randwijk. Misschien kan het gerepareerd worden of krijgt u goed advies. De vrijwilligers repareren diverse soorten elektrische huishoudelijke artikelen, elektrisch gereedschap, audioapparatuur, verlichting en doen ook kleine kledingreparaties (Elst). Televisies en witgoed vallen buiten het bereik van dit Repair Café. Ook voor vragen op het gebied van uw laptop of tablet kunt u in Elst terecht, bijvoorbeeld hoe om te gaan met de USB-stick, de printer of een app.

Het repair café in Elst vindt plaats op donderdag 23 mei van 13.00-16.00 uur in de Kringloopwinkel 2Switch aan de Aamsestraat 42. Ze zitten boven. In Randwijk staan de vrijwilligers klaar op vrijdag 7 juni van 19.00-21.00 uur in het cultureel centrum Randwijks Hof aan de Bredeweg 8a. In Zetten zitten ze in de Jongerensoos UniqZ in de Schweitzerpark 2 op maandag 3 juni van 13.30-16.00 uur. Voor meer info: www.fortewelzijn.nl 085 0406066.