van 16 tot en met 22 mei

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS STIER. Stier is een heel economisch teken. Ze zullen nooit iets verspillen. Dat is in hun ogen een doodzonde. Van voedselrestjes maken zij met gemak nog een heerlijke maaltijd. En ze zijn heel zuinig op hun spullen. De economie, in het groot en in het klein, heeft hun interesse. Ze zijn dan ook goed in het bestieren van hun bezit en als het even kan sparen ze flink.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Vanaf donderdag 16 mei gaat jouw planeet Mars in het teken kreeft lopen. Dat betekent dat je meer aandacht voor je eigen huis hebt en dat je ook bezig bent met je familie. Het ophalen van herinneringen hoort hier dinsdag ook bij. Maar op woensdag zet je juist stappen richting de toekomst.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Het komende weekend is erg onrustig. Daardoor kom je niet echt tot rust. En dat stoort jou wel. Jij bent namelijk gesteld op rust en je op je gemak voelen. Er kunnen onverwacht situaties ontstaan waarbij het goed is om mee te bewegen. Rond dinsdag heb je je handen vol met andermans slordigheid.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Aan het einde van deze (werk)week moet je er hard aan trekken om alles rond te krijgen. Maar dat lukt jou! In het weekend trek je tijd uit om met de ander in gesprek te gaan. Dat kan heel diepgaand zijn. Op dinsdag begint de tweelingen tijd weer. Een beetje een chaotisch begin, maar jij voelt je toch goed.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Vanaf donderdag loopt de planeet Mars in jouw sterrenbeeld. Dat geeft het leven meer vaart. Het kan jou een tikje ongeduldig maken en je bent wat sneller kwaad door vervelende voorvallen. De volle maan op zaterdag maakt je onrustig maar je weet wat je moet doen om wel tot rust te komen.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Eigenlijk ben jij een beetje verslaafd aan aandacht. Daarom is het niet gek dat jij er moeite mee hebt als er in het weekend niemand naar je omkijkt. Je wordt er een tikje chagrijnig van. Rond volgende week dinsdag heb je veel leuke contacten en gesprekjes waardoor je tot ontspanning komt.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Aan het einde van deze week is het belangrijk dat je oog blijft houden voor alle details. Je hebt een beetje de neiging om dat te verslonzen. Zo kennen wij jou niet! Vanaf dinsdag loopt jouw planeet Mercurius in het teken tweelingen. Dat brengt je in contact met interessante gesprekspartners.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
In het weekend krijg je te maken met mensen die redelik diep in de problemen zitten. Het is de vraag of jij je verantwoordelijk moet maken voor het oplossen hiervan. Het beste is dat je ze de weg naar een oplossing wijst. Volgende week dinsdag is er een financiƫle tegenvaller die je niet verwachtte.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Vanaf donderdag loopt jouw planeet Mars in het teken kreeft. Dat is een uitstekende stand om oude zeer te verwerken. In het weekend dient zich iemand aan waarmee je goed over dit soort zaken van gedachten kunt wisselen. Volgende week woensdag kun jij je aansluiten bij een nieuw initiatief.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Vrijdag kom je niet goed uit je woorden. Probeer dit niet te maskeren met een overvloed aan woorden. Hou het kort en beknopt. Na een rustig weekend krijg je begin volgende week te maken met mensen die veel pech lijken te hebben. Ze hebben het er zelf wel een beetje naar gemaakt.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Vrijdag ben jij degene die een bepaalde kwestie open gooit door het gewoon aan te kaarten. Het feit dat jij zo open bent werkt heel positief. De ander voelt zich daardoor uitgenodigd om hetzelfde te doen. Gedurende de rest van de week ben jij weer degene waar anderen op kunnen bouwen.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Op vrijdag is het goed dat je je verstand volgt. Emoties kunnen je op dat moment erg verwarren in je keuzes. In het weekend kom je erachter wie je vriend is en wie je vijand. Je sluit je bij de goede partij aan. Volgende week woensdag staan de planeten heel goed om een nieuw initiatief te lanceren.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Op donderdag breng je bepaalde zaken heel helder onder woorden. Maar op vrijdag en zaterdag blijkt dat dit niet goed overgekomen is bij de ander. Het ligt dus niet aan jou, vissen! Volgende week dinsdag krijg je de kans om dit recht te zetten. Je bent dan nog beter in staat om dit te verwoorden.