Afbeelding
Foto:

Open dagen zorgkwekerij Epric

HUISSEN - Op vrijdag 10 en zaterdag 11 mei, van 9.00 tot 17.00 uur, zijn er weer voor de eerste keer sinds een aantal jaren open dagen bij zorgkwekerij Epric in Huissen.

Op beide dagen is het mogelijk de grote collectie planten te bekijken en ook planten te kopen, die hier zelf geproduceerd worden. Met name fuchsia's, bladcactussen en cactussen kunnen worden bekeken. Alles wordt op een kleine schaal geproduceerd.

Stichting Epric is een zorgkwekerij waar mensen met een beperking werken en voor de planten zorgen. We proberen juist met de liefde voor planten ervoor te zorgen dat mensen een zinvolle dagbesteding hebben. Wil je meer weten over het worden van vrijwilliger of assistent medewerker via de WMO, kom dan eens een kijkje nemen op de open dagen. Stichting Epric is gevestigd aan het Nieuwediep 9a in Huissen.

Ook uw bericht in de krant?

LINGEWAARD - Wilt u iets onder de aandacht brengen in Lingewaard? Dat kan! Uw bericht kunt u heel eenvoudig online insturen via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.

Daar klikt u bovenaan het scherm eerst op de regio waar u uw bericht geplaatst wilt hebben. Vervolgens klikt u rechts bovenaan op de tekst: 'Nieuws aanleveren' De rest wijst zich vanzelf. Komt u er toch niet helemaal uit? Belt u dan gerust even: 0481-464770, wij helpen u graag verder.