Tafeltenniscompetitie HTTC

HETEREN - Deze week was de laatste ronde van de voorjaarscompetitie. Het eerste team ontving Slagvaardig, de gasten uit Rheden konden het kampioenschap veilg stellen, maar HTTC gaf goed partij. Lennard Springvloet Dubbeld zag uitstekend spel met drie zeges beloond.

André Jansen wist eenmaal te scoren. Team twee won met klinkende cijfers van T.T Nijmegen. Rudy Gerritsen, Patrick van Alst en invaller Hans Wassink wonnen alle enkelspelen, alleen het dubbelspel ging verloren. Het derde team kon het deze competitie niet bolwerken en verloor bij kampioen Mitac met 8-2. Cees van de Lindeloof en invaller Daan Barends wonnen eenmaal. Team vier had tegen Tian, voor klassebehoud, een overwinning nodig en dat lukte uitstekend. Erik van Welie was met drie zeges de grote man, Alaa Alsaaidi was was met twee overwinningen ook op dreef en won samen met Erik het dubbelspel. Het vijfde team sloot een succesvolle competitie af met een 7-3 zege bij ATC. Yoeri Liethof bleef knap ongeslagen, Bart Barends won tweemaal. Daan Barends was eenmaal succesvol en won samen met Yoeri het dubbelspel. Dit team, bestaande uit jeugdspelers, behaalde een tweede plaats, een prestatie om trots op te zijn.

Het jeugdteam speelde tegen kampioen ONI en behaalde een fraaie 6-4 zege. Niels Loeffen was met drie zeges prima op dreef. Bodhi Lindeboom won keurig tweemaal en samen wonnen ze het dubbelspel. Dit team kwam voor het eerste in deze klasse uit en behaalde de derde plaats. Een mooi resultaat, ook voor coach Berdien Lammers.

Voor info over tafeltennis in Heteren en omstreken kijk op www.httc71.nl