Huisarts Van Herwaarden op de koffie. (foto: Welzijn Rivierstroom)
Huisarts Van Herwaarden op de koffie. (foto: Welzijn Rivierstroom) Welzijn Rivierstroom

Kopje koffie met huisarts van Herwaarden?

OCHTEN - Vindt u het leuk om eens een praatje te maken met andere mensen? Kom gerust eens langs bij de koffie-inloop in dorpshuis Ochten.

Misschien vindt u het gezellig om een kopje koffie te drinken met huisarts Van Herwaarden en praktijkondersteuner Marieke Koopmans. Zij komen op woensdag 17 april rond 11.00 naar de koffie-inloop in dorpshuis Ochten. Alle inwoners zijn welkom. Ook inwoners die nog nooit bij de koffie-inloop geweest en wel eens een kijkje willen nemen.

De koffie-inloop is bedoeld voor alle inwoners die houden van een praatje en gezelligheid. Het is een leuke manier om andere mensen te leren kennen. De huisarts en praktijkondersteuner sluiten graag een keer aan. Zij vinden het belangrijk dat mensen elkaar weten te vinden.

De koffie-inloop vindt wekelijks plaats op woensdagochtend van 10.00-11.30 uur in dorpshuis Ochten. De gastvrouwen van Huis van Ochten organiseren dit en drinken graag een kop koffie met u. Het eerste kopje koffie is gratis en het tweede kopje betalen mensen zelf. De koffie-inloop is vrijblijvend en aanmelden is niet nodig.

"Wilt u meer weten? U kunt ons bellen of mailen: 06 47321364 Annelieke Steenbergen, Welzijn Rivierstroom of huisvanochten@outlook.com."