Viertallencompetitie bridgeclub 3 Sans-Atout

REGIO - Donderdag 4 april zijn na vijf zittingen de winnaars viertallencompetitie 2018-2019 bekend geworden.

Aan het verzoek van de leden om zoveel mogelijk tegen spelers van gelijk niveau te spelen heeft de TC gehoor gegeven. Zij heeft de door de leden zelf samengestelde viertallen in 5 lijnen verdeeld in plaats van in 2 lijnen. In de A-, C-, en E-lijn 6 viertallen en in de B- en D-lijn 7 viertallen. Een rekensom is gauw gemaakt en laat zien dat 128 leden hier veel plezier aan beleven
Worden op de rankingavonden 6 ronden van 4 spellen tegen andere paren gespeeld, nu zijn dat 2 ronden van 12 spellen. Na afloop van de eerste 12 spellen worden de gespeelde contracten met die van de nevenparen vergeleken en kunnen de decibellen in de zaal flink toenemen!
Vervolgens worden in alle rust opnieuw 12 spellen gespeeld.

Omdat een viertal uit 4 spelers moet bestaan en afwezigheid van spelers niet te voorkomen is, is 3 Sans-Atout dolblij met de invallers, onder andere leden van naburige bridgeverenigingen.
Winnaar in de A-lijn en clubkampioen 2018-2019 is het viertal: Riek en Eef Broenland/Wil en Rinie Broenland.
Winnaar in de B-lijn: Riet en Jan Bennik/Remie Vermeulen-Ton le Congé.
Winnaar in de C-lijn:Grada en Tom Eltink/Vera en Tonny Witjes.
Winnaar in de D-lijn: Thea Bussman-Agnes van Deijzen/ Meüs Veens-Corry Deijs.
Winnaar in de E-lijn: Gerrit Bitter-John Bruinsma/Ans Veens-Corine van de Pol.

Op donderdag 11 april wordt de 22e rankingavond gespeeld en op 18 april de paasdrive. Nieuwsgierig geworden? Zie de site:. www.nbbclubsites.nl/club/7064.

Twee uren vrijwilligerswerk doen bij het Repaircafé, geeft je veel plezier

OPHEUSDEN - "Weggooien? Mooi niet! als het is gelukt om een apparaat te repareren, geeft je dit veel plezier. Binnen het enthousiaste team van vrijwilligers van het Repaircafé Opheusden is een gastvrouw van harte welkom. Als gastvrouw ontvang je de inwoners en vullen jullie samen een formulier in. Daarnaast zorg je voor de koffie en de thee."

Het Repaircafé is iedere eerste woensdag van de maand van 14:00-16:00 uur. De vrijwilligers van het Repaircafé verrichten kosteloos allerlei reparaties aan kapotte huishoudelijke apparaten. Soms zijn slechts kleine technische ingrepen nodig om een koffiemachine, een stofzuiger of een radio weer nieuw leven in te blazen. Terwijl de inwoner wacht, is het fijn om te genieten van een kopje koffie.

"Wil jij hiervoor zorgen? Kom gerust even langs. Het Repaircafé is in de Notenbalk Swaenenstate 40, Opheusden of neem contact op met Wim Arends op mobiele nummer 06 30802166."