Amber toont met trots haar bronzen medaille. (foto: Sarah Willems)
Amber toont met trots haar bronzen medaille. (foto: Sarah Willems)

Podiumplaatsen voor GV Excelsior

OVERBETUWE - Afgelopen weekend was het een druk weekeinde in het wedstrijdseizoen voor GV Excelsior. Op zaterdag was de tweede plaatsingswedstrijd voor de 5e divisie in Nijmegen. Een geslaagde dag met een goedlopende organisatie, mede dankzij de riante inzet van vele vrijwilligers van GV Excelsior en GV Elistha.

Het was een prima wedstrijddag met mooie resultaten in alle wedstrijden, waarbij voor GV Excelsior uitkwamen: Ilana Scholtus, Gaby Kouwen, Sjors de Gooyert, Evi van Elk en Roos Voskamp (instap). Verder Femke Wolbrink en Lynn Pelle (pupil1), Delilah Nagel, Anouk Bouwman (pupil2), Annelee Mensing, Kim Peeters en Josefien Duijn (jeugd1), Brechje Oei, Julia Groenewoud en Ella Jansen (jeugd2) en Yashi Ye en Nomi Haggenburg (junior). De turnsters bleken ook op deze dag goede klassementstrijders te zijn, waarbij ze soms ook uitblonken op een of meerdere onderdelen. Er werden twee verdiende medailles behaald. Een bronzen medaille voor Nomi bij de junioren en een zilveren medaille voor Kim bij jeugd1.

Op zondag was de tweede plaatsingswedstrijd in de 6e divisie in Beekbergen. Voor GV Excelsior kwamen uit Ilona van Voorst, Iris van den Brink (pupil2), Barbara Peelen (jeugd1), Carlijn Jansen, Nienke Koopman (jeugd2), Amber Giesen (senior). Tijdens deze wedstrijddag konden we zien dat deze turnsters deze winter progressie hebben geboekt en mooie resultaten behaalden in het klassement. Super trots was men dan ook op Amber die een goede wedstrijd draaide en met een verdiende bronzen medaille huiswaarts keerde.