Afbeelding
Foto:

Cursus Muziek op Schoot

ELST - Liedjes zingen, muziekspelletjes doen en op instrumentjes spelen met papa, mama, opa of oma? De cursus Muziek op Schoot start vrijdag 12 april bij Theater De KiK in Elst met de lentecursus. Samen met beertje Tierelier worden liedjes gezongen en spelletjes gedaan die passen in het thema 'lente'.

Kinderen houden van muziek. Zij hebben een aangeboren gave om te reageren op geluiden en muziek. Het is belangrijk om hier zo vroeg mogelijk op in te spelen. Daarom organiseren we de cursus Muziek op Schoot. Tijdens deze cursus worden er veel bekende én nieuwe liedjes gezongen. Er worden spelletjes met muziek gedaan en eenvoudige instrumenten gebruikt. Alles wordt aangepast aan de mogelijkheden en ontwikkeling van het kind.

De cursussen zijn bedoeld voor kinderen van 8 maanden tot 4 jaar, samen met hun papa, mama, opa of oma. De groepen worden naar leeftijd ingedeeld, afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Het belangrijkste doel van de cursussen is dat ouders er thuis mee aan de slag kunnen. Je hoeft zelf geen 'muzikaal talent' te zijn. Het met plezier van bezig zijn met je (klein)kind door middel van muziek staat voorop! De cursussen worden gegeven door een bevoegd muziek-op-schoot docent. Aanmelden kan via: ww.muziekschoolallmusic.nl.