Smulders en Van Altena. (foto: Dick van Altena)
Smulders en Van Altena. (foto: Dick van Altena)

Dick van Altena treedt op

in Onder de Toren!

ELST - In 2018 heeft Forte Fit een geweldig zomeravondconcert georganiseerd met een optreden van Dick van Altena in zalencentrum Onder de Toren in Elst. Ruim 100 bezoekers werden verrast met het uitgebreide repertoire van Dick. Velen vroegen na afloop om een vervolg. En dat gaat er komen!

Dick is gevraagd om met zijn duettenpartner Marcel Smulders een aantal evergreens te komen spelen. Liedjes uit met name de jaren ’50 en ’60 uitgebreid met enkele bekende country nummers worden ten gehore gebracht. Daar waar het vorige concert een puur luisterevenement werd, is het nu toegestaan (en wordt het zelfs gestimuleerd) om mee te neuriën en/of mee te zingen. Denk bij het programma aan evergreens als Sylvia’s mother, Ginny come lately, Hello Mary Lou, Bye bye love en Wooden heart.

Belangstelling? Meldt u tijdig aan! Het concert is 24 april van 20.00 – 22.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur). Prijs: 8,00 euro. Neem voor meer informatie of aanmelding neem contact op met: Wil Teunissen (06 30764452); email: Jan Zwier (jan.zwier@chello.nl) en www.fortefit.nl.