Duikers in Slijk-Ewijk. (foto: Robin Daalhuizen)
Duikers in Slijk-Ewijk. (foto: Robin Daalhuizen)

Leren duiken bij Gaviiformes

BETUWE - Altijd al eens willen duiken in mooie blauwe Caribische wateren? Altijd al eens de onderwater wereld willen ontdekken? Spannende wrakken verkennen? Grote haaien bekijken? Dan hebben wij de beste oplossing voor jou! Gewoon een duikcursus volgen, en ook jij kunt jezelf een duiker noemen en goede sier maken op het strand van Bonaire.

Deze maand beginnen we met de basiscursus tot 1-sters duiker. Dit brevet wordt wereldwijd erkend, je kunt met dit brevet dus op elke duikbasis ter wereld terecht! Gelukkig hoef je voor de cursus niet de hele wereld over. Deze is namelijk gewoon in Elst. Voor de theorie ben je welkom in het clubhuis van de vereniging, de zwembadoefeningen doen we in zwembad 'De Helster' in Elst. De cursus begint op 11 april met een introductie avond. Wil je daaraan meedoen, geef je dan zo snel mogelijk op, er zijn nog enkele plaatsen vrij.

De vereniging vindt veiligheid en een gedegen opleiding belangrijk. Je wordt als beginnende duiker dan ook intensief begeleid door ervaren duikers. Duiken is een fraaie en ongevaarlijke sport, als je je aan de in de cursus geleerde regels houdt.

Sinds 2015 heeft Gaviiformes ook een jeugd groep. Lijkt dat je ook gaaf, in plaats van op hockey of ballet eens een heel andere sport te doen, kijk dan snel eens op onze website www.gaviiformes.nl of op onze Facebook paginas op www.facebook.com/gaviiformes

Wil je gewoon eens sfeer komen proeven, kan dat natuurlijk ook. Je kunt altijd meekijken met een training. Neem ook dan contact op via basisopleidingen@gaviiformes.nl en kom eens langs op zondag ochtend om 09:00 uur in De Helster.