Florerende Businessclub SV Driel opent jaar met drukbezochte dineravond

DRIEL - Traditiegetrouw heeft Businessclub SV Driel een dineravond als eerste activiteit van het nieuwe jaar gehouden, ditmaal bij het nieuwe restaurant Coco in Elst. Zij hadden als lid het geheel uitstekend verzorgd.

Deze avond werd met 85 personen uitstekend bezocht, door de informele sfeer die Businessclub SV Driel zo typeert werd het aangename met het nuttige verenigd. Ook het dagelijks bestuur RSKV Driel was aanwezig. Businessclub SV Driel heeft het laatste jaar vele nieuwe leden aangetrokken, waardoor momenteel 48 bedrijven lid zijn, het hoogste aantal in de 24-jarige geschiedenis.

Businessclub SV Driel, in 1995 opgericht op initiatief van voetbalvereniging RKSV Driel en enkele lokale en regionale ondernemers, wordt geleid door een zelfstandig bestuur en kent een tweeledig doel. Enerzijds is er de structurele ondersteuning van RKSV Driel om verdere groei van deze dorpsclub te realiseren, de middelen dienen het algemene doel van de vereniging zoals verbetering van haar accommodatie. Hierdoor is RKSV Driel erin geslaagd om in de loop der jaren de uitstraling verder te verbeteren. Voordeel hiervan is, dat Businessclub SV Driel op deze positieve ontwikkeling kan meeliften. Het andere beoogde doel was om een platform te creƫren waar de zakenmensen op een informele manier met elkaar contact onderhouden om zo hun zakelijke activiteiten te kunnen uitbereiden. Deze formule is succesvol gebleken, er is sprake van een win-win situatie voor beide verenigingen. Voor meer informatie over Businessclub SV Driel kan men terecht bij secretaris Rita Boerboom, zij is telefonisch bereikbaar op 06 16019377.