Deze twee gasten hebben het zichtbaar gezellig! (foto: Kitty Arends)
Deze twee gasten hebben het zichtbaar gezellig! (foto: Kitty Arends) Kitty Arends

Gezellig samen eten

met de Zonnebloem

HEMMEN - Op woensdag 27 maart werd het een gezellig samenzijn bij de pannenkoekenboerderij Aan de Linge in Hemmen. De plaatselijke Zonnebloemafdeling Zetten-Hemmen-Randwijk had er een lunch georganiseerd.

Vooraf werd stilgestaan bij het overlijden van een van de bestuursleden van de afdeling Miny Hosmar. Miny heeft bijna 25 jaar vrijwilligerswerk gedaan voor de Zonnebloem waaronder heel veel jaar bestuurswerk voor Oosterbeek en Zetten-Hemmen-Randwijk. Van de Zonnebloem heeft zij hiervoor nog een gouden decoratiespeldje mogen ontvangen, waar ze heel blij mee was. Ook voor haar was het belangrijk dat mensen door een lichamelijke handicap niet vereenzamen. Huisbezoeken en samen eten is een goede manier om eenzaamheid te vermijden. De ongeveer 45 gasten en vrijwilligers werden door het personeel goed verwend.

"Voor het bezoekwerk zoeken wij nog vrijwilligers die in Randwijk wonen. Wilt u meer weten over het werk van de Zonnebloemafdeling Zetten-Hemmen-Randwijk – of zich opgeven als vrijwilliger - dan kunt u contact opnemen met: Cora Mantel c.mantel@hetnet.nl, 0488 454931."