Van 4 tot en met 10 april

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS RAM. Qua gezondheid is de ram een taaie. Als ze al ziek zijn is dat van korte duur. Ze kunnen hoge koorts ontwikkelen. Een veel voorkomende 'kwaal' bij de ram is hoofdpijn. Dan kunnen ze óf hun energie niet kwijt, óf ze zijn juist te ver gegaan met hun energie. Wat wel veel voorkomt zijn kleine verwondingen door hun onhandige gedrag of hun gehaastheid.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Tot en met zondag is het rustig in jouw leven. Probeer in die tijd energie op te sparen en uit te rusten. Na het weekend wacht jou namelijk een tamelijk zware klus. Dat zal alles van jou vergen! Hoogstwaarschijnlijk is het iets dat fysiek veel van je vraagt. Op dinsdag heb je emotioneel een dipje.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Ze zeggen april doet wat ie wil'. Maar als het even kan ben jij buiten om te genieten van het vroege voorjaar met al zijn bloesems en vroege bloeiers. Werken in de tuin of op het balkon vind jij heerlijk. Volgende week dinsdag en woensdag zit je met je handen in het haar vanwege een relationele crisis.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Komend weekend is het tijd voor serieuze gesprekken. Normaal hou jij het luchtig, maar nu even niet. Er moeten zaken besproken en afgesproken worden die écht bloedserieus zijn! Volgende week woensdag duik jij in een zeer interessant onderwerp dat je tot op de bodem wil uitzoeken.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Aanstaande vrijdag is het nieuwe maan en is je gemoed een beetje bedrukt. Gelukkig gaat het op zaterdag alweer heel wat beter. Er kan zelfs een lachje af. Het is vaak 'Jantje lacht, Jantje huilt' bij de kreeften! Volgende week dinsdag ben je nogal fel maar dat heeft een meer dan duidelijke reden.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Vrijdag voel je dat je meer dan toe bent aan het weekend. Gelukkig staan de planeten in het weekend gunstig om tot volledige ontspanning te komen. Verwen jezelf maar met bijvoorbeeld een geurig bad. Volgende week woensdag ontstaan er spanningen tussen jou en een autoritair persoon.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Tijdens het komende weekend neem jij de tijd om een verhaal zo goed mogelijk te vertellen. Je wilt voorkomen dat er misverstanden ontstaan door elk woord goed af te wegen. Volgende week woensdag klap jij uit de school. Je deelt een intiem geheim van jezelf met anderen. Dat lucht op!

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Volgende week dinsdag zijn er helaas relationele spanningen. Zie 'relatie' daarbij zo ruim mogelijk. Maar de dag daarop haal jij de spanning uit de lucht door uitermate vriendelijk en misschien zelfs heel romantisch te zijn. Daarmee trek je de ander over een streep en is alles koek en ei.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Vrijdag zit jij een beetje opgesloten in jezelf. Neem in het weekend de tijd om je af te vragen waarom dit zo is. Maandag zit je beter in je vel maar zijn er klagende mensen om jou heen (collega's?). Volgende week woensdag heb je een heel goed gesprek dat heel veel gevoelens kan relativeren.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
In het weekend is het tijd voor gezelligheid en familie. Je brengt fijne uurtjes met hun door gespekt met gesprekken over gezamenlijke herinneringen. Na het weekend wacht je een ommekeer. Maar daarbij moeten welkeuzes gemaakt worden. Helaas slaat daarbij bij jou de twijfel toe. Geen paniek!

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Tijdens het komende weekend helpen gesprekken met vrienden of kennissen jou om bepaalde zaken te relativeren. Na het weekend moet je alles op alles zetten om bepaalde klussen op tijd af te ronden. Woensdag heb je een aanvaring met iemand die denkt dat hij voor jou beslissingen kan maken.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Op zaterdag heb je een heel goed idee dat je op zondag tot op de details uitwerkt. Op maandag ga je ermee aan de slag maar merk je meteen dat dit niet meteen van een leien dakje gaat. Op dinsdag en woensdag erger jij je kapot aan het gebrek van hartelijkheid bij bepaalde mensen in jouw omgeving.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
In het weekend voel jij je heel goed. Dat komt mede doordat jouw directe omgeving jou goed in beeld heeft. Ze houden meer dan rekening met je! En ze geven je de ruimte om dat te doen wat bij jou past. Volgende week woensdag ben je erg gevoelig maar is er wel iemand die heel lief voor je is.