Sfeerimpressie van de markt. (foto: Jessica Juffer)
Sfeerimpressie van de markt. (foto: Jessica Juffer)

Opgeven voor rommelmarkt en braderie

DODEWAARD - Voor de 23ste keer organiseert buurtvereniging De Kersenbongerd op hemelvaartsdag een gezellige en sfeervolle rommelmarkt – braderie.

Bij ongeveer zestig verkooppunten worden zowel nieuwe als oude spullen verkocht met onder anderen sieraden, boeken, brocante, hobbymateriaal, enveloppen trekken en nog veel meer. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, voor informatie kan er contact worden opnemen via buurtverenigingdekersenbongerd@hotmail.com of 06 83309749.

Terug van weggeweest is het touwtrekken. De teams gaan met elkaar de strijd aan om de Neder-Betuwe Cup. Een team moet bestaan uit zes personen en een coach. Teams kunnen zich opgeven bij Henk van Manen, telefoonnummer 06 37436475.

’s Middags wordt er een ‘Dojewertse’ muziek middag georganiseerd en ’s avonds is er een ‘Hollandse’ avond in de tent. Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht met een lego bouwhoek en een springkussen. Snackmobiel Roodbeen zal de hele dag aanwezig zijn om iedereen te voorzien van lekker eten.