Een wandeling in de natuur,

voor mensen van wie de partner is overleden

REGIO - Vier keer per jaar organiseert uitvaartondernemer Mieke Sanders een wandeling in de natuur, voor mensen van wie de partner is overleden. Op zondag 14 april vindt de eerste lentewandeling plaats. Altijd op de zondagochtend, want voor mensen die hun partner hebben verloren kan de zondag een vreselijke dag zijn.

"Als je een nabestaande hebt geholpen met de uitvaart van een partner, dan schept dit een band. Dan voel ik me met deze mensen verbonden. Ik ben me dan bewust van de moeilijke tijd die ze nog tegemoet gaan. Je moet jezelf als het ware opnieuw vinden en daar sta je soms best wel alleen in", aldus Mieke.

Hoe gaat het met je....? Een lastige vraag om te beantwoorden. Het gemis is altijd aanwezig in je leven. Misschien wil je wel eens met iemand praten die hetzelfde is overkomen? Wat is er mooier dan deze mensen bij elkaar te brengen.

"Vier keer per jaar, tijdens elk seizoen, organiseren we een wandeling. Vier keer per jaar op dezelfde locatie want de wandelingen vinden plaats in een omgeving waarin verandering in de natuur laat zien dat het leven doorgaat. Tijdens deze wandeling ben je met mensen die precies weten wat je bedoelt. We verzamelen om 9.30 uur op de parkeerplaats van sportcentrum De Helster, Schubertstraat 1 in Elst en gaan van daaruit naar de locatie. Ook als je geen vervoer hebt ben je van harte welkom."

De wandelingen worden georganiseerd door Mieke Sanders van Mieke Sanders Uitvaart (verzorging en begeleiding), Marleen Jacobs en Johan Swart, zij hebben beiden hun partner verloren. Ook Irma van Reem, coach en energetisch therapeut is bij de wandelingen aanwezig. Iedereen uit Overbetuwe, Lingewaard en andere plaatsen in de regio die zijn of haar partner heeft verloren, is welkom.

Meer informatie of aanmelden voor de wandeling kan bij Mieke Sanders, 06 13345046 of info@miekesandersuitvaart.nl. Kosten voor deelname bedragen inclusief kopje koffie of thee en appeltaart vijf euro. Wees welkom! Zet alvast in je agenda: · Lentewandeling op zondag 14 april, · Zomerwandeling op zondag 30 juni, · Herfstwandeling op zondag 6 oktober, · Winterwandeling op zondag 12 januari.