Tafeltenniscompetitie HTTC

HETEREN - Het eerste team gaf koploper MOVC goed partij, na een spannende wedstrijd werd het 4-6. Meriam Willemse won knap tweemaal. Marco Knaap en André Jansen waren eenmaal succesvol.

Team twee won met 7-3 van Getavé en is lijstaanvoerder Hutaf tot op één genaderd. Ronald Stevens was met drie zeges prima op dreef. Rudy Gerritsen won tweemaal en Patrick van Alst scoorde eenmaal en won samen met Ronald het dubbelspel. Het derde team verraste met een 5-5 score bij titelkandidaat TCB. Frank Balzer en Hans Wassink kwamen met twee zeges goed voor de dag en wonnen samen ook het dubbelspel. Team vier kon de belangrijke wedstrijd bij de Treffers niet in winst omzetten. Bart en Daan Barends wisten eenmaal te scoren.

BIT.NL was te sterk voor HTTC vijf en won met 8-2. Anette Frederiks en Wilma Stap wonnen ieder eenmaal. Team zes blijft op kampioenskoers en won deze week met 8-2 van Taflan. Rogier van Balgooi won driemaal en een gedreven spelende Sascha Colen volgde dit goede voorbeeld. Dani Vos won eenmaal en het dubbelspel ging naar Sascha en Rogier. Het jeugdteam maakte er tegen BIT.NL een spannende wedstrijd van en won met 6-4. Bodhi Lindeboom won knap driemaal en Niels Loeffen was met twee zeges ook goed bezig. Niels en Bodhi wonnen verder ook het dubbelspel.

HTTC speelt in een mooie zaal in sporthal Het Binnenveld. Bij HTTC kan men op elk niveau tafeltennissen, senioren en jeugd spelers zijn welkom om het een maand kosteloos te proberen. De seniorenavond is op dinsdag en de jeugd traint op donderdag. Meer informatie staat op www.httc71.nl.