'Blood Brothers' door stichting Music Herveld

HERVELD - Hebt u uw agenda al gereserveerd voor de musical 'Blood Brothers'? De voorstellingen zijn van 12 tot en met 14 april in het Music Theater in Herveld (Binnenstraat 23).

Het verhaal gaat over Mickey en Eduard. Een tweeling die vlak na hun geboorte gescheiden wordt en in heel verschillende milieus opgroeien. Eduard (gespeeld door Roan van Dijken) komt terecht in een rijk directeursgezin. Mickey (gespeeld door Lars Janssen) blijft achter bij zijn arme, alleenstaande moeder. Wanneer ze elkaar later ontmoeten, ontstaat er een hechte vriendschap, zonder dat ze weten dat ze eigenlijk broers zijn. Hun vriendschap wordt sterk op de proef gesteld als ze allebei verliefd worden op hetzelfde meisje (gespeeld door Anna Lucassen).

De musical ‘Blood Brothers’ is geschreven door Willy Russel en is meer dan 25 jaar opgevoerd in West End in London. "Kijkt u maar op www.stichting-music.nl of er nog kaarten verkrijgbaar zijn. Wees er snel bij! Op = op!"

De artiesten zijn druk met het instuderen van de rol onder de bezielende leiding van Samantha Janssen (regie) en Jarno Scholten (muziek en zang). De bouw van het decor wordt ook door leden van de stichting Music en door vrijwilligers gedaan. "Kortom, er staat weer een heerlijk Hervelds optreden voor de deur: mis het niet! Dan kunt u tenminste ook gezellig mee napraten."