(Foto: Anne Lefevre)
(Foto: Anne Lefevre)

Salutogenese, oorzaken van gezondheid

HERVELD - De MMV regiowerkgroep Midden-Gelderland organiseert opnieuw een dag over 'Oorzaken van gezondheid'. Birgit Sporenberg, huisarts en docent aan de medische faculteit Maastricht, vertelt op een ééndaagse cursus over haar visie op oorzaken van gezondheid en wat je daar zelf aan kunt doen.


De twee dagen in november en februari in Lent waren snel volgeboekt. Daarom in midden-Gelderland een derde cursusdag en wel op maandag 15 april bij José Eltink, Moordakkerstraat 7 in Herveld. Herveld ligt drie kilometer van NS-station Zetten-Andelst. Vervoer vanaf een NS station kan geregeld worden. (opgave tot uiterlijk 13 april: 026 7370475). Er is nog ruimte om je aan te melden. De dag duurt van 10.00 tot 17.00 uur. Lunch zelf meenemen, voor koffie en thee wordt gezorgd.

Wil je meer weten over deze cursus, kijk op www.cursussalutogenese.nl_ Opgeven via de website van de cursusleidster. Wil je meer weten over MMV, kijk op www.mmv.nl. Kosten: Vrijwillige donatie gevraagd voor de cursusleidster en voor de accommodatie. Voor koffie en thee wordt gezorgd.