Baritonist(e) en blaasmuzikanten gezocht!

BETUWE - "Al een tijdje zitten we als orkest met een gat in onze bezetting. Door verschillende redenen, zoals ziekte en verandering van werk, hebben enkele muzikanten namelijk helaas moeten besluiten al dan niet tijdelijk te stoppen met hun hobby: muziek maken. En helaas zijn het net de muzikanten van het zwaardere werk: de bariton/tuba en de bas."

"Daarom zijn we op zoek naar (oud)muzikanten die hun hobby weer willen oppakken of er een orkest bij willen doen. We zijn een gezellige, kleine muziekvereniging met veel jeugdleden in ons fanfare-orkest en repeteren op maandagavond van 19.30-20.45 uur in De Hoendrik in Herveld. Voor de kosten hoef je het niet te laten: na een gratis proefperiode tot de zomer, is de contributie slechts honderd euro per jaar! Eventueel is het natuurlijk mogelijk een paar opfrislessen te volgen bij onze muziekdocent en dirigent Hans van Hees.

We hebben zelf een instrument voor je ter beschikking. Een greep uit de nummers die we nu in onze map hebben zitten: Grease-medley, Star Wars, Mother Earth en Tropical Party. Kom vrijblijvend een keer binnenwandelen of vraag voor meer informatie: willibrordus.ha@gmail.com Je bent welkom om ons te komen versterken! Overigens zijn muzikanten op andere instrumenten, zoals saxofoon, hoorn, trombone of trompet uiteraard ook welkom!"