Afbeelding
Foto:

Lezing: Het Labyrint

HETEREN - Op 11 april verzorgt Heteren Ontmoeting & Inspiratie de lezing: Het Labyrint        

Spreker John Musterd - coach en trainer in Zwolle en auteur van het boek 'vingerlabyrintlopen' - leert je dat je het klassieke labyrint kan zien als de blauwdruk van een inwijdingsweg. Het klassieke labyrint als weg naar jezelf, elke stap dichter bij jezelf. In deze lezing vertelt hij over de filosofie achter het labyrint. Hoe verhoudt het mannelijke en vrouwelijke principe zich in het labyrint. Wat voor een rol heeft de kerk gespeeld bij de constructie van een ander soort labyrint. In het labyrint ontmoet je jezelf. In het labyrint kun je je eigen essentie omarmen. Voor wie dat wil is er dan ook de mogelijkheid een klassiek zeven-padig labyrint te lopen.

De lezing is in zalencentrum De Bongerd in Heteren van 20:00 tot 22:00 (inloop vanaf 19:30 uur) Entree inclusief kop koffie/thee is 7,50 euro. Aanmelden kan via: inspiratie.ontmoeting.heteren@gmail.com. Meer info staat op www.spirituele-ontmoeting-heteren.com.

Weer wandelen op woensdagavond in Hemmen

HEMMEN - Na de winterstop start Wandelgroep Hemmen weer met Sportief Wandelen op de woensdagavond. De dagen worden al weer langer en binnenkort is het ook 's avonds weer heerlijk genieten van de mooie natuur op en rond het landgoed Heerlijkheid Hemmen.

Sportief Wandelen is meer dan alleen wandelen. Naast aandacht voor de houding en techniek wordt ook gewerkt aan de conditie door middel van lichte krachttraining en tempoloopjes. Voor deze groep is een redelijk basisconditie gewenst. Nieuwe deelnemers m/v zijn van harte welkom. De start is woensdag 3 april om 19.00 uur bij OBS De Okkernoot in Zetten.

Meer informatie over deze groep of een van de andere groepen op dinsdag-, woensdag-, vrijdagochtend staat op www.wandelgroephemmen.nl of bel ervoor met Yvonne Onck: 0488 454729.