Filatelievereniging De Vierstroom

ELST - Filatelievereniging De Vierstroom houdt op 8 april om 19.30 uur een bijeenkomst.

Naast gezellig postzegelen, wordt er ook een bingo georganiseerd met filatelistische prijzen. De bijeenkomst is in Onder de Toren aan de Sint-Maartenstraat 54 in Elst. Meer informatie staat op www.vierstroomfilatelie.nl.

Spreekuur

huurdersvereniging

ELST - HVOB houdt spreekuur van 19.00-20.00 uur voor haar leden, die inlichtingen willen en /of problemen hebben met hun verhuurder Vivare.

"Schroom niet om contact op te nemen. Het spreekuur is in het kantoor van HVOB aan de Verdistraat 27a in Elst, iedere derde donderdag van de maand."

Maatje gezocht

KESTEREN - Maatje gezocht voor een rustige vrouw in Kesteren zijn we op zoek naar een maatje.

"Bent u iemand die een ander mee kan trekken en vol enthousiasme en ideeën zit? En heeft u een aantal uren per week tijd om klaar te staan voor een ander? Neem dan contact op met Esther Seijkens van Welzijn Rivierstroom op mobiele nummer 06 33421037."

Jeugdzitting

bij De Batsers

ELST - Een middag vol dans, zang, acts en buuts: zondag 7 april vindt voor het vierde jaar op rij de jeugdzitting van carnavalsvereniging De Batsers plaats in Het Wapen van Elst.

Een pronkzitting voor en door de jeugd van één tot en met achttien jaar. Natuurlijk zijn volwassenen ook welkom! De jonge talenten uit Elst en omgeving staan weer te popelen om het publiek te laten zien wat ze in huis hebben en het belooft een geweldige middag te worden!

Kaartjes zijn te koop bij Dierspecialist Moniek en Albert Heijn Elst voor 2,50 euro per stuk.

Welkom aan tafel

in ons Dorpshuis

KESTEREN – Op de tweede donderdag van de maand zijn er op initiatief van de Stichting Welzijnsactiviteiten Neder-Betuwe altijd maaltijden in ons Dorpshuis Nedereindsestraat 27A in Kesteren.

Doe mee als je eens gezellig samen met anderen wilt genieten van een heerlijke maaltijd. De eerstvolgende maaltijd is op donderdag 11 april. De maaltijd wordt verzorgd door catering Beerie brasserie. "Rond 12.00 uur gaan we aan tafel. U bent van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen. U kunt zich aanmelden voor de maaltijd. Dat kan bij Toos Nieuwenhuis: 0488 482104 (of Adrie Roelofsen: 06 19703146) uiterlijk tot maandag 8 april 12.00 uur. Heeft iemand speciale dieetwensen, dan deze graag doorgeven bij de aanmelding. De gastvrouwen van de eettafel zijn Toos Nieuwenhuis, Adrie Roelofsen en Roely Scholtus. De maaltijd kost 10 euro."

De maaltijden voor de eerste helft van 2019 zijn op 9 mei en 13 juni.