Verdiend goud voor Tirsa Pieters bij pupil1. (foto: Marjolein Lekkerkerker)
Verdiend goud voor Tirsa Pieters bij pupil1. (foto: Marjolein Lekkerkerker)

Goud voor GV Excelsior

ZETTEN - Op zaterdag 16 maart werd GV Excelsior vertegenwoordigd door zeven turnstes tijdens de derde plaatsingswedstrijd in de vierde divisie in Nijmegen. Aan de start verschenen Jael van Harn, Floortje Rothoff, Elise DIjkers, Tirsa Pieters (allen pupil1), Pam van Eck, Esmee Frientz (beiden jeugd1) en Isabel Kroon (junior).

De deelneemsters deden goed hun best en lieten ook mooie oefeningen zien op diverse onderdelen, waarbij soms ook eerste plaatsen op de onderdelen. Maar niet alle turnonderdelen liepen in de wedstrijd zoals het wel in de les werd getoond, maar men mag trots zijn op de resultaten die de turnsters lieten zien op dit niveau!

Isabel werd knap vijfde bij de Junioren, Esmee werd achtste bij jeugd1 en bij Tirsa liep de wedstrijd bij pupil1 op rolletjes, waarbij ze op alle onderdelen eindigde in de top 3 en de gouden medaille daarmee dik verdiend mee naar huis mocht nemen.

Met de laatste plaatsingswedstrijd zijn nu ook de deelnemers aan de regiofinales bekend en mogen Isabel Kroon, Pam van Eck en Tirsa Pieters nogmaals hun krachten meten in de regiofinales. Esmee staat daarbij nog reserve.