Een kleine greep uit het assortiment voor de paasbingo.
Een kleine greep uit het assortiment voor de paasbingo.

Gezellig samen eten en bingo in De Verbinding Zetten

ZETTEN - Op maandagavond 1 april is er weer een gezellige bingo in het ontmoetingscentrum De Verbinding, Stationsstraat 1 in Zetten.

Op maandag wordt er een lekkere maaltijd gekookt door enthousiaste vrijwilligers waar u als abonnementhouder voor 7,50 euro gebruik van kunt maken. Als niet-abonnementhouder kost een maaltijd 10,00 euro. Daarop aansluitend is er een keer per maand een gezellige bingo. "U bent natuurlijk ook van harte welkom als u niet mee eet, dan kunt u vanaf 18.30 uur binnenlopen."

De bingo begint om 19.00 uur en er zijn leuke prijsjes te winnen, deze mag men zelf uitkiezen, er is keuze genoeg, variërend van huishoudelijke dingen, lekkere dingen, smakelijke etenswaren en gewoon leuke hebbedingetjes. Er is een zeer uitgebreid assortiment aan prijsjes. Een bingokaart kost voor abonnementhouders 4,00 en voor niet-abonnementhouders 5,50 euro. Dit is inclusief een kopje koffie of thee. Er worden zes rondes gedraaid. Per ronde zijn er drie prijzen te winnen. "Heeft u zin in een gezellige bingoavond bent u van harte welkom in het ontmoetingscentrum De Verbinding. Voor vragen of info kunt u terecht bij onze gastvrouw / gastheer op maandag, dinsdag, en donderdag van 9.30 – 11.30 uur; 0488-453187 mailen kan ook; ontmoeten01@gmail.com."