Afbeelding
Foto:

Meer Zon voor Zonnebloem Heteren

HETEREN - Zaterdag 16 maart werd er in zalencentrum De Bongerd in Heteren voor de vijfde keer een Lentebridgedrive gehouden en georganiseerd door de gezellige bridgeclub Rijnbridge Heteren.

Liefst 56 paren, overal vandaan, gingen er voor zitten om een perfect middagje bridge te spelen met en tegen hun tegenstanders. Nadat voorzitter René Klein-Lankhorst een welkomstwoord aan een ieder had toegesproken was het Paulien Jans, voorzitter van de Zonebloemafdeling Heteren die het een en ander vertelde over de vele activiteiten van de Zonnebloem die door gemotiveerde vrijwilligers aan behoeftigen in onze samenleving wordt aangeboden.

Daarna werd geheel volgens tijdschema, 13.30 uur, de bridgedrive gestart. Er moesten 7 x 4 spellen gespeeld worden, die ook keurig op tijd werden beëindigd. Tussendoor was er een klein snackje. Alvorens tot de hoopvolle uitslag en prijsuitreiking over te gaan werd door de voorzitter aan Paulien Jans een cheque aangeboden van liefst 850 euro, waar zij heel veel blij mee was. En Bridgeclub Rijnbridge Heteren als organisator ook. De 6e Lente Bridgedrive is op zaterdag 21 maart 2020.