Huldiging clubkampioenen bridgeclub Valburg

VALBURG - Tijdens de ledenvergadering van de bridgeclub Valburg op 14 maart in het Wapen van Valburg zijn de clubkampioenen over het jaar 2018 gehuldigd. Deze kampioenen over 2018 zijn:

In de A lijn: Harry en Inez Valen. In de B-lijn: Dinie en Karel Jordens. In de C-lijn: Arno Brunink en Ineke Muurling

In alle drie de lijnen lagen de uitslagen erg dicht bij elkaar, en dat belooft wat voor het nieuwe bridgejaar! Ook werd het paar met de meeste gemaakte slem-contracten gehuldigd. Deze ‘slemkampioenen’ zijn Ad van Frankenhuysen en Ton Turel.

Tijdens de ledenvergadering zijn de diverse vrijwilligers van de vereniging van harte bedankt door het bestuur met een bos bloemen of een fles wijn. Ook was er een bestuurswissel. Jan Jansen, die de afgelopen drie jaar de voorzitter van de BCV was, nam tijdens de vergadering afscheid als voorzitter van de bridgeclub Valburg. Er was groot respect voor Jan Jansen wat onder meer duidelijk werd door een voorgedragen gedicht van erelid Wim Schouten. Een nieuwe voorzitter is gevonden in Frank de Wild. Na afloop van de vergadering werd er uiteraard nog wat rondjes gebridged.

Wilt u meer weten over de bridgeclub Valburg? We zijn een gezellige vereniging waar we met 80 leden het bridgespel in competitie, maar op een mooie wijze samen met elkaar beoefenen. Iedereen is van harte uitgenodigd om hier ook deel van uit te maken. "Kijkt u daartoe eens op www.nbbclubsites.nl/club/7081/, of neemt contact op met Joke Hagen via email: secrbcvalburg@gmail.com."

Inschrijven

bij 'De Soeptafel'

ELST - Ook zin in gezelligheid en samen soep koken? 'De Soeptafel' organiseert in 2019 belangeloos terugkerende gezellige soepdagen waaraan ouderen in Elst kosteloos kunnen deelnemen.

Samen koffie drinken, groente snijden, verhalen delen, soep koken en tot slot samen soep eten. Elke bijeenkomst wordt een feestje! Inschrijven is nog mogelijk! Data: 29 maart, Rijksweg Noord 18 Elst; 26 april, Sint-Maartensstraat 32b (De Ruimte); 24 mei, Albert Heijn Elst; 28 juni, Sint-Maartensstraat 32b (De Ruimte). Inschrijven bij Maaike: 06 44986453 of mvanbeek1966@gmail.com.