Afbeelding
Foto:

Zangavond Lienden 'op weg naar pasen'

LIENDEN - Op zaterdagavond 30 maart wordt samen met een ieder het zangseizoen afgesloten! Men is welkom om te komen luisteren en/of mee te zingen op de zangavond waar de kruisiging en de opstanding van Jezus centraal staan.

Muzikale medewerking wordt verleend door het Liendens Gelegenheidskoor en het kinderkoor Immanuel uit Lienden onder leiding van Willemien van Hattem en zanggroep Pro Deo uit Leerdam. Deze koren worden begeleid door Elsbeth Keuken- van de Water, piano; Annet Hakkert, gitaar; Ralf van Olderen, cajón; Lisanne Nooijer, viool; Lieke Volders, dwarsfluit; Peter van Dijk, trompet; Hannie Huls, soliste. Samenzang en orgel: Henk Keuken.

Jong en oud is welkom in de hervormde kerk aan de Papestraat 1 in Lienden. De kerk is open om 19.00 uur, de avond begint om 19.30 uur. De toegang is vrij, wel is er een collecte voor het goede doel: ‘Stichting Wells of Joy’ in Malawi (www.opdrachtinafrika.nl). Afgelopen weekend is dit gebied getroffen door een hele grote natuurramp. "Heeft u het gezien op het nieuws? Daarom zijn we nu heel dankbaar dat we iets voor deze mensen kunnen doen! Kom luisteren en zingen en steun Malawi!"