De jaarlijkse uitvoering van ILO. (foto: Belvon fotografie)
De jaarlijkse uitvoering van ILO. (foto: Belvon fotografie)

Macarena, flamingo's en parasols

tijdens zomerse show van ILO!

LIENDEN - De jaarlijkse uitvoering van gymnastiekvereniging ILO komt er weer aan! Dit jaar met als thema Zomerfeest! Twee avonden vol met flamingo's, vrolijke kleuren, parasols, bloemenkransen en natuurlijk met heel veel zomerse liedjes.

Een aantal liedjes dat tijdens de avonden zal passeren zijn hits zoals Can't stop the Feeling van Justin Timberlake en Summer on You van Lucas & Steve, maar er zullen ook klassiekers voorbij komen zoals Walking on Sunshine van Katrina and the Waves en La Macarena van Los del Rio. Alle leden uit Ingen en Lienden hebben de afgelopen weken hard geoefend om twee spetterende optredens te kunnen tonen.

"Heeft u zin om onze leden te zien springen, vliegen, dansen, balanceren en rollen kom dan op één van de twee avonden!" Op vrijdag 29 maart treden alle leden uit Ingen op, en op zaterdag 30 maart alle leden uit Lienden. Beide avonden vinden plaats in gymzaal de Lindekamp in Lienden en starten om 19.00. Entree is tot 13 jaar 1,00 en voor 13 jaar en ouder 3,00 euro. "Trek uw zomerse kleding en accessoires aan, want ook u kunt zorgen voor dat warme, vrolijke gevoel!" Meer informatie staat op www.ilogym.nl.