Vijf jaar kinderkleding-

en speelgoedbeurs in Driel

DRIEL - Op zaterdag 6 april wordt er in Driel weer een kinderkleding- en speelgoedbeurs georganiseerd. Dit jaar bestaat de kledingbeurs vijf jaar en dat is reden voor een feestje! Wie de beurs bezoekt, maakt kans op een kortingsbon van vijf euro. Ook aan de kinderen is gedacht; voor hen ligt er iets lekkers klaar.

Met hulp van onze vrijwilligers gaan ze er weer een mooie beurs van te maken. De beurs vindt plaats van 9.00 uur tot 12.00 uur in de sporthal van zalencentrum De Oldenburg, Hofplein 1 in Driel. Voor een klein prijsje kan een ieder voorjaars- en zomerkinderkleding in de maten 50 - 176 aanschaffen. Ook biedt de beurs speelgoed, verkleedkleding, dvd`s, cd`s, boeken, spellen, babyartikelen en schoenen aan. Boven op de genoemde prijzen wordt 15 procent extra berekend voor alle onkosten. Gevraagd wordt zoveel mogelijk gepast te betalen, pinnen is niet mogelijk.

De toegang tot de beurs is gratis. Er mogen geen (hand)tassen, buggy`s, maxi cosi`s en draagzakken mee naar binnen. Bij binnenkomst ontvangt een bigshopper om de portemonnee mee te nemen. Na het shoppen levert men de bigshopper weer in.

Het is nog mogelijk om zich aan te melden voor het verkopen van uw kinderkleding en/of speelgoed. "Wilt u meer informatie hierover en/of op de hoogte blijven van de aankomende beurzen, dan kan dat door ons te liken op Facebook of door ons een mailtje te sturen naar kledingbeursdriel@hotmail.com."

De overgebleven kleding en speelgoed wordt geschonken aan het goede doel: stichting Gratis2dekansje in Nijmegen. Deze stichting helpt mensen die het goed kunnen gebruiken met kleding, speelgoed, meubels en huisraad.