Voetreflexmassage. (foto: materiaal Total Health)
Voetreflexmassage. (foto: materiaal Total Health) materiaal Total Health

Studenten

geven voetreflexmassage

DRIEL - Studenten van de driejarige opleiding Voetreflex Plus verzorgen op zondag 7 april voetreflexmassages.

Mensen die willen ervaren hoe een voetreflexmassage voelt, kunnen zich aanmelden voor deze kennismakingsdag.

Reflexzones
Je voeten hebben behoorlijk wat te verduren. Onder je voet zitten de zogenaamde reflexzones die in relatie staan met de andere delen in het lichaam. Ook emoties als boosheid, stress, verdriet of angst zetten zich ongemerkt vast in je lichaam. Voetreflexmassage verbetert de energie- en bloeddoorstroming en beïnvloedt het zenuwstelsel op een positieve manier. Het kan de pijn verlichten en heeft een ontspannende werking.

Blokkades opheffen
Door bepaalde punten onder de voet te stimuleren kunnen blokkades in het lichaam worden opgeheven waardoor de energie weer vrij kan stromen en de zelfhelende werking van het lichaam wordt gestimuleerd. Bovendien komen er afvalstoffen vrij die vervolgens het lichaam kunnen verlaten.

Aanmelden
Op zondag 7 april zullen zes masseurs een massage verzorgen. U kunt zich opgeven voor de volgende aanvangstijden: 9:30 - 11:00 - 13:00 of 14:30 uur. De behandeling duurt ongeveer een uur, en de vergoeding die de studenten vragen om de kosten te dekken, bedraagt €15,00 euro per persoon. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: carojoosten@gmail.com. Wilt u daarbij ook het tijdstip vermelden waarop u wilt reserveren? Het adres is Drielse Rijndijk 67 in Driel. Ben je nieuwsgierig naar voetreflexmassage of gewoon toe aan een heerlijke ontspannende massage? Wil je een van de 24 kandidaten zijn, geef je dan snel op.